Ingredienser

2 ss hel sort pepper

8 store kamskjell
Salt
1 ss smør

2 lange gulrøtter
2 ss olivenolje
1 ss balsamicoeddik
1 sjalottløk i ringer
Noen pene rucculablader eller andre urter
2 ss cashewnøtter

Tilberedning

Forvell pepperkornene 10-12 ganger i kokende vann, bytt vann hver gang. (Dette for at pepperkornene skal bli mildere i smaken). Hakk deretter pepperkornene så fint du kan med en kniv.

Krydre kamskjellene med salt og mild pepper. Stek kamskjellene i smør ca 1 min på hver side.

Gulrøttene høvles og blandes med olje, eddik, løk og ruccula.

Anrett kamskjell med gulrotsalat. Pynt med urter og nøtter.

Drypp gjerne noen dråper urteolje over salaten og servér med brød.

(Besøkt 127 ganger, 1 besøk i dag)