Ingredienser

1 løk, hakket
2 hvitløkfedd
1 ss olje
2 dl hvitvin
4 dl blåskjellkraft
1 dl kremfløte

8 kamskjell
1 ss smør
Salt og pepper
40 g laksekaviar
1 eple i tynne skiver
8 valnøtter
Litt pyntesalat

2 dl persille, hakket

Tilberedning

Surr løk og hvitløk i litt olje. Ha på vin, kraft og fløte og kok i 10 min.

Rist kamskjellene i smør. Ha på salt og pepper. Lag fire små salater av kamskjell, kaviar, epleskiver, valnøtter og salat.

Ha persillen i suppen og miks til suppen er helt grønn. Sil suppen over i en annen kjele. Smak til med salt og pepper og miks suppen godt med en stavmikser til den skummer godt. Servér i dype skåler med salat ved siden av.

Andre skalldyr smaker godt i salaten.

(Besøkt 81 ganger, 1 besøk i dag)