Ingredienser

Bunn:
1 pakke tørrgjær
3 ss olje
3-4 ts salt
ca 7-8 dl hvetemel
lunket vann, nok til at deigen blir passe fast

Balnd det tørre og ha i det våte, hev den i ca 20-50 min før du baker ut dersom du har tid. Denne rekker til 2-3 store tynne bunner, en tjukk eller ca 8-9 små tynne bunner.

Fyll:
1 boks med kylling-skinke (sånn på boks, samme serie som bog-skinke), skjær den i små strimler, om du har løk-kutter, så bruk den!
1 boks med sjampinjong dersom du liker det
1 boks med mais
Evt annet fyll du måtte like.
Taco-spice mix
Tomat-purre
Div krydder.

Tilberedning

Ha skinken i stekepannen og tilsett ca 2-3 dl vann. Ha i mais, sopp ol. Ta i 1-2 ss tomatpurre, ca halve posen med taco-krydder, ca 1-2 ts oregano, 1-2 ts salt, 1/2 ts pepper, 1 ts paprikakrydder og 1-4 ts grillkrydder (du må smake det til rett og slett). La det putre litt før du fordeler fyllet over bunnen(e). Strø på ost på toppen og dryss lit oregano over. Stek på 200 grader i ca 20 min.

(Besøkt 179 ganger, 1 besøk i dag)