Bruk den oppskriften du pleier å bruke på pizzadeigen
2-3 ss. tomatpurè
ca. ½ dl. vann
½ liten løk
1/3 liten boks mais
(1/3 liten boks sopp)
ca. 100 gr. fersk RÅ kjøttdeig
litt oppdelt ananas
200-250 gr. reven norvegia eller mozzarella ost
Pizzakrydder (Dolly Dimple krydderblanding)
(fersk chilipepper)
Bland tomatpurè og vann og smør det utover pizzabunnen. Ha på litt av den revne osten.
Hakk løken og dryss løk, mais og sopp jevnt på bunnen over osten.
Ha på terninger med smårettebacon og små revne biter med RÅ kjøttdeig, hakk chilipepper og dryss over hvis du liker det hot
Ha på resten av den revne osten.
Dryss på pizzakrydder og kanskje litt peppermiks.
Stikk nedi pizzaen ca. 15-20 trekant taco.
Steketid: 220 grader, midterste rille, ca. 15-20 minutter.
Pizzaen serveres med salsa og rømme som hver enkel tar på sin pizza etter smak.