Ingredienser

1/2 stk Purreløk
1,5 deciliter Fløte
100-150 gram Kjøttdeig
3-4 stk Poteter
1 stk Paprika
50 gram Ost
Krydder:
Pepper
Salt
Hvitløk
Basilikum

Tilberedning

1. Stek kjøttdeigen i ei stekepanne. Sett på stekeovnen.
2. Skjær potetene i tynne skiver, del Purreløk og paprika i biter, og riv osten.
3. Legg poteter, grønnsaker og krydder lagvis i smurt ildfast form. Legg på kjøttdeig, hell over fløten, og legg ost på toppen.
4. Stekes i ovnene på 180 grader i ca. 1 og 1/2 time, til potetene er møre og toppen er gyllen og sprø.
PS: hvis du fordeler retten over i flere mindre ildfaste former vil det ta kortere tid å steke dem.

(Besøkt 235 ganger, 1 besøk i dag)