Ingredienser

# Poteter (1 pr person)
# 1 Purre
# 1 eple
# slangeagurk, en god neve
# ca 2 beger rømme
# 1 pose majones
# litt agurklake, 2-3 ss
# salt & pepper
# gressløk

Tilberedning

1. Kok potetene, pass på at de ikke blir kokt for lenge. Skrell potetene og avkjøl dem før du kutter dem i passe biter, alt etter hva su selv foretrekker.
2. Rens og kutt purren, slangeagurken og eplet. Eplet og slangeagurk skal være i små biter, purren kan godt være i litt større biter.
3. Bland sammen 1 1/2 beger med rømme, majonesen og agurklaken, ha i litt salt og pepper før du blander i slangeagurk, purre og eple.
4. Bland deretter i potetbitene, litt av gangen. Dersom du synes det blir for tykt, spe på med resten av rømmen.
5. Til slutt blander du i litt gressløk.

Serveres i en bolle, hvor det er drysset rikelig med gressløk på toppen.

(Besøkt 511 ganger, 1 besøk i dag)