Ingredienser

1/2 Purreløk
2 Tomater
1/2 Margarin
300 g Torskefilet
1 Grønn paprika
Krydder:
Pepper
Salt
1 båt Hvitløk
(kanel)

Tilberedning

Vask purren og skjær den i strimler. Skjær paprika i ringer og tomater i skiver.

Varm stekeovnen til 250 grader. Legg smørklatten i en ildfast form, sett denne i ovnen til smøret smelter.
Ta formen ut og fordel purre, paprika og tomater i bunnen. Tilsett krydder og presset hvitløk.

Del opp fiskefiletene i skiver. Legg fisken over grønnsakene i formen.

(Legg evt. aromasmør (1ss smør, 1 ss persille, 1 fedd hvitløk), creme fraiche el.l i klatter på fisken.)

Dekk formen med folie, og stek fisken midt i ovnen i ca. 20 minutter.

Server med ris eller kokt potet.

Kan evt. tilberedes i mikrobølgeovn, ved å koke fisken på full styrke i 4-5 minutter.

(Ved en feiltakelse tok jeg kanel oppi i stedet for pepper, men det gjorde det bare ekstra godt!)

(Besøkt 331 ganger, 1 besøk i dag)