Ingredienser

Ca 1 kg torsk eller steibitfilet
! sitron
2 ts salt
1/4 ts pepper
! stor løk i skiver
1 dl olivenolje
2 pressede hvitløksfedd
4 skålede tomater(evt.hermetiske)
1/2 dl hvitvin
2-4 skivede tomater(klase/smaks tomater smaker best)
3 ss hakket bladpersille

Tilberedning

Legg fiskefileetene i en ildfast formog press sitronsaften over,strø på salt og pepper. La stå og godgjøre seg mens du tilbereder resten.
Fres løken i halvparten av oljen til den er myk. Tilsett hvitløk,hakket tomat og vin – kok i ca 45 min. Dekk fisken med løk og tomat blandingen. Legg tomatskiver på toppen,strø persillen over, og drypp resten av oliven oljen over det hele.
Stekes på 175grader i ca 40 min
Server med brød,oliven og gresk salat!

(Besøkt 118 ganger, 1 besøk i dag)