Ingredienser

4 kyllingfileter
1 ts salt
smør / olje
2 store purrer
revet skall av 1/2 appelsin

Saus
1 appelsin
1/2 sitron
2 dl seterrømme
1/2 buljongterning
1 neve rosiner
salt og hvit pepper
litt revet pepperrot
hakket persille
båter av sitron til servering

Tilberedning

Her kan du selvsagt bruke svinefilet eller kalkunfilet på samme måte.
Vask og skrell appelsin og sitron med potetskreller. Lag tynne strimler. Press ut saften.

Kok opp skall, saft, seterrømme smuldret buljongterning, salt og pepper, revet pepperrot og rosiner i panne. Salt kyllingfiletene og stek dem lett på begge sider i smør/olje i panne. Legg dem over i sausen.

La kyllingen trekke på svak varme ca. 10 minutter. Dryss over persille.

Skyll og tørk purre og strimle dem. Freses lett i smør/olje i pannen. Smak til.
Server den gode lørdagskyllingen med couscous eller ris.

(Besøkt 127 ganger, 1 besøk i dag)