Ingredienser

Kok opp Quinoa i vann (som om du koker ris). Tar ca 15 min.
Kok gulrøtter eller en søtpotet i terninger for seg, evt sleng det oppi quinoaen.
Grill en paprika og fjern skinnet.
Ønsket mengde ruccula eller brønnkarse.
En halv neve gresskarkjerner.

Sennepsdressing:
Extra virgin olivenolje
Majones/eddik/sitronsaft
Dijonsennep
Blandes etter smak.

Tilberedning

Bland alt sammen og ha dressingen over. For lakto-veggiser er det også nydelig med smuldret feta i (Apetina er løpefri). Hvis du ikke får tak i quinoa (fås på helsekost), er brun ris nesten like bra. Hvit ris byr ikke på noe smak, så det blir litt for kjedelig syns jeg. Hele retten tar 15 min hvis man begynner med å sette paprikaen under grillen og slutter med å skrelle den.

(Besøkt 435 ganger, 1 besøk i dag)