Ingredienser

Tertedeig:
250g hvetemel, 250g margarin, 1 dl vann

Fyll:
80g finnhakket løk, 40g smør, 400 g røkelaks, 2ts gressløk, 1/2 fedd hvitløk 2ts basillikum, 5 egg, 21/2 dl H-melk, 21/2 dl kremfløte, hvit pepper

Tilberedning

Arbeid sammen hvetemel margarin og vann i foodprossesor, pakk deigen i plast og la den hvile i 1t i kjøleskap. Forvarm stekeovn til 200c , dekk bunnen og sidene i en 24cm form med deigen, stekes halvferdig i ca 10 min. slå ned varmen til 160c Fres løk blank i smør, bland i hakket røkelaks og finhakket gressløk, hvtløk og basilikum. Avkjøles. Pisk eggene samen med melk og fløte, bland i røkelaksen og smak til med pepper før blandingen fylles i formen og stekes i ovn ca 30 min.

Legges på tallerken med god salat og friske basilikum blad balsamicovinagrette.

(Besøkt 152 ganger, 1 besøk i dag)