Ingredienser

280 g pasta, f.eks. fusilli
500 g dypfryste brokkolibuketter
500 g røkt svinekam
2 ss olje
1 purreløk
1 boks (225 g) ananas i skiver
1 ss eddik
1 ss sukker
1/2 ts salt
1 kryddermål kajennepepper

Tilbehør:
brød

Tilberedning

1. Kok pastaen i rikelig med lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning. La broccolien koke sammen med pastaen når det gjenstår ca. 5 min. av koketiden.
2. Skjær svinekammen i tynne skiver. Stek svinekammen raskt i halvparten av oljen og legg den opp på fat.
3. Skyll, rengjør og finstrimle purreløken. La ananasen renne av, og skjær den i små biter. Ta vare på kraften.
4. Fres purre og ananas i resten av oljen noen minutter. Hell på 2 ss av ananaskraften, eddik og sukker. Smak til med salt og kajennepepper.
5. Hell den varme salsaen over svinekammen. La pasta og broccoli renne av.
6. Server svinekammen med salsa, pasta, broccoli og brød.

(Besøkt 267 ganger, 1 besøk i dag)