Ingredienser

1 mango
1 vaniljestang, frøene
1 lime

12 kamskjell
2 ss olje
Salt og pepper
2 ss rødløk, hakket
2 ss gressløk, hakket
2 ss olivenolje
2 ss sitronsaft

4 asparges, høvlet
Urter til pynt

Tilberedning

Skrell mangoen og kutt kjøttet i biter. Kok i vann i ti min. Sil fra vannet og miks til puré sammen med vanilje og lime.

Kutt fire skjell i tynne skiver og legg dem på fire tallerkener. Ha løk, salt og pepper, olje og sitronsaft over og la dem marinere i 5 min.

Gni inn åtte kamskjell med olje og krydre med salt og pepper. Grill i 1 min på hver side og etterstek i ovn på 180 °C i 2 min.

Anrett puré med ristede kamskjell ved siden av de marinerte skjellene. Servér med råhøvlede asparges og pynt med urter.

(Besøkt 125 ganger, 1 besøk i dag)