Ingredienser:

12 eggeplommer
2 egg
500 g mel ( tipo 00 )
salt
4-5 ss olivenolje

Fyll :

Grønn pesto
Rød pesto
Tomatsaus

Fyllene finnes på www.gourmeten.no. Ta en titt her.

Tilberedning:

Hell alle ingrediensene i kjøkkenmaskin å kjør til du får en glatt deig.
Ta litt mel på kjøkkenbenken.
Kna deig i 5 min. å form den til en kule.
Dekk deigen til med plastfolie å la den hvile i 1 time.
Del deigen i 4.
Kjør deigen gjennom pastamaskinen til at du kommer til tykkelse 8. ( Kenwood pastamaskin ).
Lag 2 og 2 plater.
Legg fyll på den ene å dekk over med den andre.
Klem ut luften å skjær platene til firkanter.

Kok opp vann til raviolien og dropp dem i når vannet koker, når de flyter opp til overflaten er de ferdige.

Ravioli er en typisk italiensk rett. Ravioli har sannsynligvis sin opprinnelse i China og kom til Italia med en italiensk handelsreisende.

Porsjoner:
4 personer

(Besøkt 304 ganger, 1 besøk i dag)