Ingredienser

600 g seifilet
2 dl sammalt rug
1 ts salt
1 ts pepper, kvernet
Olje og smør til steking

2 løk
2 dl vann
1 buljongterning
2 ss sennep, grov
1 ts sukker
Salt og pepper

4 asparges
1 ss olivenolje

Spirer, friske, til pynt

Tilberedning

Del fisken i fire like store stykker. Bland mel med salt og pepper. Vend fiskestykker i mel. Stek fisk i en panne med olje og smør.

Kutt løk i skiver. Stek løk lyserbun i fettet fra fisken. Ha i vann og buljongterning. Kok til all væske er fordampet. Vend inn sennep og sukker. Smak til med salt og pepper.

Kutt asparges i tynne skiver med en potetskreller. Kok 20 sek i lettsaltet vann. Avkjøl i isvann. Vend asparges i olivenolje, salt og pepper ved servering.

Pynt med friske spirer ved servering.

Servér med poteter, ris eller pasta.

(Besøkt 157 ganger, 1 besøk i dag)