Ingredienser:
4 egg
1/2 dl sukker eller tilsvarende i kunstig søtningsstoff
1 dl hvetemel
2 1/2 ss potetmel
1 1/2 ts bakepulver
1 ss kaldt vann
eplemos

Fremgangsmåte:
Pisk eggedosis av egg og sukker. Sikt sammen mel, potetmel og bakepulver. Fold melblandingen forsiktig i eggedosisen og bland inn vannet.

Hell røra i langpanne kledd med bakepapir og stek ved 175 C i 12-15 minutter.

Hvelv kakebunnen på håndkle og la langpanna ligge over til kaken er avkjølt.

Smør på lett sukret eplemos og rull kaken sammen fra langsiden. La den ligge med skjøten ned på et fat i kjøleskapet til den skal serveres.

Ved servering legges skiver av rullekaken på fatet og toppes med en spiseskje lett vaniljekrem.

En annen diabetes oppskrift

(Besøkt 1 193 ganger, 1 besøk i dag)