Ingredienser

Rullekake:
4 egg
4 ss sukker
4 ss hvetemel
1 ts bakepulver

Karamellsaus:
2 kopper sukker
2 ss vann
1 kopp smeltet margarin/smør
1 kopp fløte
1 liten ss hvetemel
1/2 kopp melk

Karamellsaus:
2 kopper sukker
2 ss vann
1 kopp smeltet margarin/smør
1 kopp fløte
1 liten ss hvetemel
1/2 kopp melk

Tilberedning:
Ingredienser:
Rullekake:
4 egg
4 ss sukker
4 ss hvetemel
1 ts bakepulver

Karamellsaus:
2 kopper sukker
2 ss vann
1 kopp smeltet margarin/smør
1 kopp fløte
1 liten ss hvetemel
1/2 kopp melk

Tilberedning

Rullekake:
Egg og sukker piskes til eggedosis. Hvetemel og bakepulver siktes i eggedosisen. Kaken stekes i langpanne kledd med bakepapir på 250 grader i ca. 10 minutter.
Hvelv ut kaken og rull den sammen. La den ligge til den er avkjølt.
Fyll kaken med 5 dl pisket krem.

Karamellsaus:
Sukker, vann og margarin/smør brunes til det er lysebrunt. Hell fløten i karamellsausen. Hvetemelet røres ut i melken og has i karamellsausen. La det få et oppkok.

Avkjøl sausen og hell den så over rullekaken. Husk å bruke et fat med høye kanter, siden sausen vil renne utover. Pynt kaken med pisket krem sprøytet ut i rute mønster. Strø hakkede mandler på toppen av kaken.

(Besøkt 1 563 ganger, 2 besøk i dag)