Ingredienser:

Diverse salatblader i utvalg (rød lollo, grønn lollo, frisee etc.)
4-5 kyllingbryst i strimler
2 pk. bacon i skiver
Pasta etter ønske (gjerne rør)
Minimais (boks)
Cherrytomater (1 boks)
Rødløk
Olivenolje, hvitløk og soltørkede tomater i olje (F.eks. Santa Maria)

Tilberedning:

Fordel salatbladene utover et stort fat. Kok pastaen al dente. Fres litt hakket hvitløk i olivenolje (mengde etter ønske, jeg bruker ca. 1/2 fedd) og tilsett hakket soltørket tomat (5-6 biter), samt litt basilikum. Blandes med den ferdig kokte pastaen. Fordel pastaen over salaten, og pass på å få med hvitløk og tomat også.

Klipp bacon i biter og stek. Legges over på kjøkkenpapir for å fjerne noe av fettet. Del kyllingbrystene i litt grove strimler, og stek. Krydre med ønsket krydder. Fordel over pastaen sammen med baconbiter. Mini-mais, rødløk i strimler, og cherrytomat delt i to fordeles over til slutt.

Serveres med baguette, smør og ønsket dressing.

Evnt. kan du bruke ferdig grillet kylling, men det blir aller best med kyllingfileter .

Porsjoner:
ca.4-6 pers.

(Besøkt 3 069 ganger, 1 besøk i dag)