Ingredienser

2 poser blandet salat (à 70 g)
1 knippe reddiker
2 pærer
2 tomater
140 g normanna ost
1 ss balsamicoeddik
3 ss olivenolje
1 pakke bacon i terninger
400 g kyllinglever
1 ss matfett
salt og pepper

Tilberedning

Skyll salat, reddiker, pærer og tomater. Riv salaten i biter og la den renne av i et dørslag. Skyll og del reddikene i to. Ta kjernen ut av pærene og skjær dem, tomatene og normannaosten i terninger. Legg salaten i bunnen av et fat og fordel grønnsakene og normannaosten på toppen. Bland en dressing av balsamicoeddik og olivenolje, smaksett med salt og pepper. Sprøstek baconterningene og la fettet renne av i en sil. Stek kyllinglever i matfettet i en varm stekepanne, ca 2 min på hver side. Krydre med salt og pepper på begge sidene. Legg bacon og kyllinglever på salatfatet, spre dressingen over. Server med brød.

(Besøkt 161 ganger, 1 besøk i dag)