Ingredienser

200 g medisterdeig
250 g kyllingkjøttdeig
1 ts garam masala /indisk krydder)
1 liten hakket løk
1/2 grovhakket gul paprika
revet skall av 1/4 sitron
1 stort egg (evt. 2 små)
1 savoykål eller
kinakål
salt
pepper
smør /
olje

Tilberedning

Vask kålen og del den i to, fjern alt det harde ved stilken. Ta av ett og ett blad. Skjær dem rene.
Bland sammen kjøttdeigene. Tilsett salt og krydder, løkhakk, paprikahakk og revet sitronskall. Rør inn egg og bland alt sammen. Smak godt til. Form farsen til små avlange ruller (pølser) på ca. 2 x 4 cm. Stek dem gylne i smør/olje. Slå av varmen og la rullene trekke gjennom.
I mellomtiden lar du lettsaltet vann få koke opp. Forvell kålbladene et par minutter. La bladene renne av og pakk rullene inn i dem. Fest med tannstikkere, og server dem straks.
De smaker også godt kalde, gjerne delt i to.

(Besøkt 61 ganger, 1 besøk i dag)