Ingredienser

600 g svineschnitzel ca. 1 cm tykke
½ ts peppermiks
½ ts salt
1 båt hvitløk
4 ss olje
1 boks hermetiske tomater
250 g frosne aspargesbønner
½ ts tørket oregano
½ ts pepper
½ ts salt

Tilberedning

1. Finhakk hvitløken og fres den i 2 ss av oljen i en liten kjele. Tilsett hermetiske tomater, pepper og oregano. La det småputre under lokk i ca. 5 minutter.
2. Tilsett bønnene og la de koke med i ca. 5 minutter til. Smak til med salt.
3. Krydre schnitzlene med salt og peppermiks. Bruk 2 ss olivenolje og stek dem i varm panne ca. 1 minutt på hver side.
Serveres straks med baguetter eller olivenbrød.
NB: Får du ikke tak i schnitzler, kan du skjære ca. 1 cm tykke skiver av flatbiff.

(Besøkt 103 ganger, 1 besøk i dag)