Ingredienser
2 ½ dl juice, saft eller fruktpuré
500 g sukker
15 plater gelatin.
Sukker
Tilberedning
Legg platene med gelatin i kaldt vann.
Til juicen, saften eller puréen kan du bruke nesten alt, utenom kiwi og ananas, det er bare å sette fantasien i sving.
Kok opp saften og sukkeret.
Tilsett det bløte gelatinen, men husk å klem ut vannet, og rør godt.
La dette småkoke i ca. 15 min.
Hell over i en langpakke med bakepapir i, og sett kaldt.
Når dette har stivnet, kan du dele det i små biter, eller la ungene få trykke ut små figurer og vende det i sukker.
(Besøkt 817 ganger, 1 besøk i dag)
Jummy! Seigemann er digg 😀
ble veldig klissete. og ja, fulgte oppskriften.
Ananas fra Kiwi er helt ok å lage seigmenn med. Kiwi fra Ananas er det nok heller dårlig med 😀
Går det bra å bruke ananas fra Kiwi?
fint for deg, eg og veniinna mi skal ha det på skolen 😛 Jummy
vi vill lage seigemenn for det er så godt.