Ingredienser

Couscous:
1 Agurk
3 store tomater
1 finhakket løk
Litt finhakket frisk basilikum og mynte
300g couscous
Saft av 1 sitron
4 dl vann
ca 0,5 dl kjøttkraft

kjøttet fra 1-2 ben av kamchatcakrabbe

et par brosmefileter
1 egg
sesamfrø

Tilberedning

Hummerkraft. Denne må være sterk og god så her må man nok lage en selv

Couscous: Agurk og tomater skjæres i fine terninger og finhakket løk, basilikum, mynte og couscous blandes i en bolle. Sitronsaften helles over med vannet samt kjøttkraften. Rør rundt og sett kjølig i 45 minutter.

Kamchatcakrabben skives fint og brukes til garnityr.

Brosme: Skjær til passe serveringsstykker. Disse saltes og pepres, og pensles med sammenvispede egg og rulles i sesamfrø. Stekes gyllenbrune på begge sider.

Hummersaus: Litt vann og god hummerkraft varmes og jevnes med maisenna.

Fisken anrettes med krabbekjøttet på toppen, saus rundt og couscous ved siden.

(Besøkt 387 ganger, 1 besøk i dag)