Ingredienser

20 mellomstore kamskjell
1 eggehvite
1 ts sitronsaft
2 ts sesamfrø, ristede
Salt
Olien- eller maisolje til steking

Saus:
250 ml kyllingkraft
1 ts balsamicoeddik
2 sjalottløk, skivede
1 ts hvitløk, knust
1/2 sitron
30 ml tomat, i terninger
1 ts Cilantroblader (en slags persille)
2 ss maizena
1 ts wasabi (japansk pepperrot)

Salat:
225 g spinatblad
2 endivie
30 ml tofuterninger
1 ts persille, hakket

Tilberedning

Dypp rå kammuslinger i en blanding av eggehvite og sitronsaft. Vend i sesamfrø, salt og stek i oliven- eller maisolje til de er gylne. Holdes varme.

Bland alle sausingrediensene, bortsett fra maizena og wasabi. Småkok til alle ingrediensene er blandet. Tykne sausen med maizena blandet med vann. Rør inn wasabien.

Bland spinat med endivieblad, tofu og persille. Smaktilsett med sausen. Anrett på tallerken, med de sesampanerte kammuslingene på toppen.

(Besøkt 114 ganger, 1 besøk i dag)