Ingredienser:

4 pakker kjøttdeig
3 kg poteter
6 dl matfløte
5 gulrøtter
3 løk
6 ss tomatpuré
2 poser revet parmasanost
6 ss smør
10 fedd hvitløk
7 ss olivenolje
9 dl grønnsaksbuljong
4 ss majsstivelse

Tilberedning:

1.
Potetstappe:
Kok poteter uten salt og hell av vannet
Varm opp fløten og smør,hell over potetene og mos dette til en grov stappe
Smak til med salt og pepper
2.
Fyll:
Rasp gulrot,hvitløk og løk.
Stek grønnsakene i olivenolje eller llitt smør til de er blanke
Tilsett kjøttdeig og stek videre til det er brunt
3.
Tilsett tomatpuré og stek videre i ca 1 minutt
Ha i grønnsaksbuljong og la det småkoke i 3-5 minutter
4.
Bland maizena med vann og rør det inn i gryta til fyllet tykner
Smak til med salt og pepper
5.
Fordel fyllet i 2 former
Legg potetstappe på toppen og dryss over med parmasanost
6.
Stek i ovnen på 200 grader i 20 minutter til den er brun og fin på toppen

(Besøkt 417 ganger, 1 besøk i dag)