Ingredienser

1/2 kg sopp
100 g purreløk
Salt og pepper
Noen wontonruter eller
ferske pastaplater

2 sik
Salt og pepper
250 g smør
4 eggeplommer
Saften av 1 sitron

Tilberedning

Del sopp og purre i biter, stek alt gyllent, avkjøl. Smak til med salt og pepper. Legg litt soppfyll på midten av hver wonton (evt pasta). Brett hjørne mot hjørne. Gjenta andre veien. «Lim» kantene med litt vann. Kok tortellinien i vann.

Filetér siken og fjern bein. Behold skinnet på, men skrap det godt. Gni inn filetene med salt og pepper og stek fisken med skinnsiden ned i 5-10 min.

Smelt smøret sakte. Visp sammen eggeplommer og sitronsaft i vannbad. Tilsett smeltet smør i en tynn stråle under konstant omrøring.

(Besøkt 60 ganger, 1 besøk i dag)