Ingredienser

1 breiflabb hale
revet skall av 4 limefrukter og 2 sitroner
1/2 g safran (ev. gurkemeie)
salt og pepper
8 store krabbeklør
2-3 ss marcapone
litt gressløk
filo- eller vårrullpapir

Tilberedning

Rens fisken og rull den i sitrusblandingen, svi fisken lett av i panne og stek den i to etapper i ovnen på ca. 180-200 grader.
Rens krabbeklørne og bland kjøttet med marscarponeosten,
smak til med salt og pepper.
Lag vårruller og friter dem i solsikkeolje.

Sherry vinaigrette:
3 sjallotløk finkuttes og stekes leett i litt smør,tilsett 0.5 dl sukker og vent til det smelter.
Ha i 4 dl hvitvin og 1 dl sherry,reduser til den blir tykk og kjøl ned.
Rør opp med litt nøytral olje og smak til med salt,pepper,sitron og litt sherry.

Aubergineskum:
Stek 1/2 hvitløk og 1 aubergine (uten skall) i 3 ss saltet smør i ca 3 min, ingen farge.
Tilsett 5 dl h-melk og kok opp,kjør med stavmikser til auberginen er most og det blir skum.

(Besøkt 59 ganger, 1 besøk i dag)