Ingredienser

4 små sjøtunger à 3-500 g, flådd
Salt og pepper
Olje og smør til steking
4 ss sennep, fin

4 sjalottløk, i skiver
1 dl rødvineddik
1 ts sukker
1 dl fløte
50 g spinat, renset

50 g smør
50 g mandler, i biter
4 ss finhakket gressløk

Tilberedning

Ha salt og pepper på fisken. Brun den på begge sider i olje. Ta vare på stekesjyen. Legg fisken over i en langpanne. Ha på noen klatter med smør og sennep. Bak 4 min i ovn på 220 °C.

Kok løk mør i eddik og sukker. Tilsett fløte og kok til det tykner. Vend inn spinat. Smak til med salt.

Tilsett smør i stekepannen med stekesjy fra fisken. Ha i mandler og brun smøret. Tilsett gressløk rett før servering.

(Besøkt 157 ganger, 1 besøk i dag)