Ingredienser:
150 g sjokolade med 70% kakao
70 g smør/Cocosa Pure
6 eggeplommer
50 g Sukrin
6 eggehviter
60 g Sukrin

Fremgangsmåte:
Hakk sjokoladen i biter.
Smelt smøret og hell den over sjokoladen mens du rører til det smelter (om ikke alt blir smeltet, kan du varme det over vannbad).
Pisk eggeplommer og Sukrin til eggedosis.
Pisk eggehviter og Sukrin til stiv marengs.
Vend inn eggedosisen med sjokoladen.
Vend så inn marengsen forsiktig med en slikkepott.
Hell i store muffinsformer eller ildfaste former som rommer minst 1 dl. Fyll opp slik at kaken blir ca 2-3cm tykk, og stek 20-25 minutter ved 100 grader.
Serveres romtemperert, men er også veldig gode dagen etter (i kjøleskap).

Porsjoner: Gir ca 16 stk

Kommentarer:
Dette er en bløt og fløyelsmyk kake som smelter på tungen.

(Besøkt 354 ganger, 1 besøk i dag)