Ingredienser

Kake:
250 g sjokolade
4 dl melis
1/2 ts malt kardemomme
250 g smør
4 egg
2 bananer, most
2 dl mel, siktet

Glasur:
2 dl kremfløte
150 g mørk sjokolade

2 bananer, i skiver
1 ss smør
2 appelsiner, i fileter
4 ss kokos

Tilberedning

Kake: Smelt sjokolade, melis, kardemomme og smør i vannbad eller mikrobølgeovn. Pisk inn ett egg av gangen. Bland i banan og mel. Hell røren i en smurt form og stek i ovn på 160 °C i ca 20 min. La kaken kjølne litt.

Glasur: Kok opp fløten og trekk fra varmen. Finhakk sjokoladen og bland med fløten. Hell glasuren over kaken og servér.

Stek bananskiver i smøret. Servér banan og appelsin til kaken. Strø over kokos.

Tips: Ha gjerne hakkede nøtter over kaken ved servering. Vaniljesaus smaker godt til.

(Besøkt 145 ganger, 1 besøk i dag)