Ingredienser

100 g mørk sjokolade
100 g crème fraîche
120 g brunt sukker
2 ss kakaopulver av god kvalitet
1 klype hvasalt
1 knivsodd vaniljeessens (eller frøene fra en halv vaniljestang)

Tilberedning

Smelt sjokoladen i vannbad. Rør hele tiden så den smelter jevnt.

I mellomtiden har du crème fraîche i en medium bolle (helst med helletut).

I en annen bolle, visp sammen sukker, kakaopulver og salt til det ikke er noen klumper.

Når sjokoladen har smeltet, visp den inn i crème fraîchen.

Visp sukkerblandingen inn i sjokoladekremen. Ha i vanilje og yoghurt. Bland det godt sammen.

Dekk til og avkjøl i kjøleskap i en time. Bland igjen og sett det i fryseren i en iskremmaskin (og følg instruksjonene til din maskin).

(Besøkt 184 ganger, 1 besøk i dag)