Ingredienser
Sjokoladefondue
* 0,50 dl kremfløte
* 400 g sjokolade, f.eks. Toblerone
* 1 ss appelsinlikør
Frukt
* jordbær
* pære
* appelsin
* eple
* ananas
* banan
* druer
Tilberedning
Varm kremfløten. Tilsett sjokolade i biter og rør rundt til den har smeltet. Tilsett appelsinlikør (Grand Marnier eller Cointreau) og rør til en kremaktig konsistens. Tips: Du kan bruke cognac i stedet for appelsinlikør.
Tips til dessertvin: Mas Amiel. Vinen har dyp rød farge, tiltalende fruktighet med preg av røde og mørke bær, hint av krydder.
(Besøkt 452 ganger, 1 besøk i dag)
hei. har prøvd denne sjokoladefondu oppskriften sammen med vanilje cupcakes. men valgte bailyes istedet for appelsinlikør, ble litt slik : 0.4 dl kremfløte. 400g sjokolade, 4 ss bailyes =) ble en hit på venninne kvelden ^^,