Ingredienser

1 pakke søt, fet og ikke for grov havrekjeks
sukker
eggehviter
ca 1 kg mørk sjokolade
kokosfett
valnøttolje
100 gram sukker
1/3 l fløte
Amarettolikør
8 gelatinplater
3 dl ublandet blåbærsaft
Jordbær

Tilberedning

Knus kjeksen og bland dette med sukker og eggehvite og stek ved 170 grader i 5-8 minutter i smurt form. Smelt sjokoladen, med kokosfett og valnøttolje, sukker og fløte i vannbad( dvs rør i alt dette etter primnærsmelting av fett og sjokolade.) Rør i amarettolikør. Rør inn 4 utvannede gelatinplater. Legg skoloademassen på kjeksbunnen. Sett til avkjøling. Lag så litt blåbærgele av ublandet blåbærsaft, og 4 gelatinplater. Når dette begynner å stivne, helles det på kaken. Avkjøl, og anrett i små stykker. Server gjerne med litt jordbær ved siden av.

(Besøkt 96 ganger, 1 besøk i dag)