Ingredienser

Muffins:
100 g mykt smør
100 g sukker
2 egg
2 ss melk
50 g mørk sjokolade i små biter
150 g mel
1,5 ts bakepulver
0,5 ts vaniljesukker
25 g kakaopulver

Glasur:
225 g hvit sjokolade
50 g kremost

Tilberedning

Muffins:
1. Rør smør og sukker hvitt.
2. Tilsett eggene en av gangen og deretter melken.
3. Bland sammen de resterende tørre ingrediensene og sikt disse inn i røren.
4. Vend inn sjokoladebitene.
5. Fordel røren i muffinsformene.
6. Stek muffinsene midt i ovnen, i ca. 15 minutter ved 180 grader.
7. La muffinsene avkjøles på en rist.

Glasur:
1. Smelt sjokoladen over svak varme og la den avkjøles noe.
2. Visp kremosten myk og visp deretter inn den hvite sjokoladen.
3. Spre glasuren over de avkjølte muffinsene.
4. La helst muffinsene avkjøles litt før de serveres, hvis du klarer å vente.

(Besøkt 339 ganger, 1 besøk i dag)