Ingredienser:
1 beger naturell smøreost (120 gr.)

200 gr. sukker

1 ts. vaniljesukker

3 eggeplommer

50 gr. kokesjokolade

2 plater gelatin

1/3 liter fløte

3 eggehviter

8 Hob Nobs kjeks

Fremgangsmåte:
Knus Hob Nobs kjeksen og legg dem i bunnen av en usmurt paiform eller vanlig kakeform.

Pisk eggeplommene godt med sukkeret. Visp i vaniljesukker og naturel-osten.

Smelt sjokoladen i vannbad.

Løs opp gelatinen ifølge anvisningen på pakken. Rør gelatinen i egg/osteblandingen.

Bland 1/3 av egge blandingen med smeltet sjokolade.

Visp fløten til krem. Rør 1/3 av kremen i sjokoladerøren og resten i egge blandingen.

Stivpisk eggehvitene og vend dem inn i begge rørene.

Legg sjokoladerøre og egge blanding lagvis over de knuste Hob Nobs kjeksene.

Rør forsiktig i fyllet med en gaffel slik at du får et marmorert mønster.

Frys paien.

Paien skal spises rett fra fryseren.

Du kan pynte paien med jordbær og evt. valnøtter.

(Besøkt 200 ganger, 1 besøk i dag)