Ingredienser

300 g fryste blåskjell
1 pk. Crabsticks
1 pose dypfryste grønnsaker med mais
1 liten boks asparges
karse til pynt
1 pose buljonggelépulver, gjerne med hvitvinssmak

Tilberedning

Skyll en form som tar ca. 1,5 liter med kaldt vann. Kok buljonggeléen som anvist på pakken og avkjøl.

Hell først litt buljonggelé i bunnen på formen og sett den i kjøleskapet for å la den stivne ca. 10 minutter. Legg på et pent lag med crabsticks i bunnen. Slå over mer buljong og fyll opp med grønnsaker og blåskjell. Slå over mer buljong og la det stivne. Fortsett slik til alle ingrediensene er fylt i formen og det dannes et pent mønster langs kanten.
Sett formen til avkjøling i kjøleskap, helst til neste dag.
Hvelv kabareten ved å dyppe den i litt varmt vann slik at den lett løsner. Pynt fatet med blåskjell og karse eller frisk dill.

(Besøkt 320 ganger, 1 besøk i dag)