Ingredienser

2 sjalottløk, hakket
2 fedd hvitløk, hakket
6 dl risottoris
1 ss olje
2 dl hvitvin, tørr
6 dl grønnsakskraft
1 knivsodd safran (evt 1 ts gurkemeie)
4 ss parmesan, revet
Salt og pepper

600 g grønnsaker i skiver, f.eks. squash, paprika, løk
1 dl rød pesto

600 g blandede skalldyr, f.eks. scampi, kamskjell, blekksprut, reker, blåskjell
2 ss olivenolje

Urter til pynt

Tilberedning

Surr løk, hvitløk og ris i olje. Hell over vin. Spe med varm kraft til risen er mør. Smak til med safran/gurkemeie. Ha i ost og smak til med salt og pepper.

Pensle grønnsaker med olje og grill i grillpanne. Marinér grønnsaker i pesto.

Rist skalldyr i olje. Smak til med salt og pepper.

Anrett ris, skalldyr og grønnsaker på fire tallerkener og hell litt pesto rundt om. Pynt med friske urter.

Servér med salat og brød.

(Besøkt 126 ganger, 1 besøk i dag)