Ingredienser

500 g fersk skinke i tynne skiver
1 knippe vårløk
300 g champignon
4 porsjoner potetmos av pulver
1 potte basilikum
1 ss flytende margarin
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 dl vann
1 ss soya
1 ss flytende margarin
2 ss ferskrevet parmesanost

Tilberedning

Legg skinkeskivene på en skjærefjøl. Rengjør, skyll og del vårløken midt på. Fordel løken på skinken og rull sammen. Fest dem med små trepinner. Brun rulladene i flytende margarin. Krydre med salt og pepper. Hell på vann og gjerne soya. La det småkoke under lokk i ca. 10 min. Rengjør og del champignonen i skiver. Fres dem i flytende margarin til all væsken er kokt inn. Tilbered potetmosen ifølge pakkens anvisning. Strimle basilikumen. Bland champignoner og basilikum i mosen.
Server rulladene med sjy og soppmos, gjerne toppet med ferskrevet parmesanost og tomatterninger.

(Besøkt 169 ganger, 1 besøk i dag)