Ingredienser

4 biter torskefilet med skinn a 150-180g
olje
smør
salt
pepper
4 tykke skiver bacon
3 rødbeter
saften av 1/2 appelsin

Tilberedning

Skrubb rødbetene, men la skallet være helt. Kok rødbetene møre. La dem avkjøle noe og skrell dem. Skjær i biter og kjør dem i food processor. Smak til med salt, pepper og litt presset appelsinsaft.
Stek baconskivene gylne og sprø.
Krydre torskefiletene. Varm opp olje/smør i stekepannen og legg fiskestykkene med skinnet ned. Stek fisken nesten ferdig, snu dem og stek ferdig siste minuttet på den andre siden.
Ola serverer torsken med et grønt skum av en skvett hvitvinssaus tilsatt grønn erte- og ramsløkpuré. Kjøres sammen med stavmikser. Smakes til med salt og pepper, og gjerne litt sitronsaft.
Nykokte delikatessepoteter anbefales.

(Besøkt 105 ganger, 1 besøk i dag)