Ingredienser:
* 500 g frosne eller friske bær eller frukt
* 3/4 dl sukker
* 1 ss potetmel
* 1,5 dl hvetemel
* 2 dl små havregryn
* 4 ss sukker
* 100 g kjøleskapkaldt smør

Fremgangsmåte:
Fyll
1. Store bær deles i 2. Frukt deles i biter
2. Bland bær/frukt med sukker iblandet potetmel
3. Fordel dette i en ildfast form

Topping/deig
1. Ha mel, sukker og havregryn i en kjøkkenmaskin og til en grynete masse. Bruk evt fingertuppene og bland inn smøret.
2. Dryss smulene i et jevnt lag over bærene/frukten i formen
3. Stekes på 180 grader midt i ovnen til deigen er gyllen og fruktsaften bobler opp langs kanten av formen (ca 15 min)

Anretning
Server paien varm eller lunken med kald rømme. Pisket krem eller is er jo også godt som tilbehør.

(Besøkt 205 ganger, 1 besøk i dag)