Ingredienser:
Smuldredeig:
1 dl havregryn (45g)
½ dl hvetemel (30g)
½ dl Hi-Maize (30g)
3 ss sukrin
½ dl mandler eller valnøtter (40g) – grovhakket
80 g smør/margarin

Fyll:
500 g blåbær
1 dl sukrin (90g)
1 ss potetmel/maisennamel

Fremgangsmåte:
Bland ingrediensene til deigen i en bolle. Bruk en gaffel eller food processor, den vil hakke nøttene samtidig. Legg bærene i en form, og bland med potetmel og Sukrin. Dryss smuldredeigen over.

Stekes ved 225 grader i ca. 25 minutter.
Serveres gjerne med is eller vaniljekesam.

Kommentarer:
Bruk frosne blåbær til å bake en delikat og kjempeenkel blåbærsmuldrepai!
Du kan også bruke andre bær eller frukter, f.eks. epler, pærer eller plommer.

(Besøkt 119 ganger, 1 besøk i dag)