Ingredienser:
2 bokser hakkede tomater med hvitløk
2 bokser fløte
1 papirpose med fersk champignon
1 stor løk
1 purre
salt og pepper
paprika krydder
Red devil cayenne saus
Grønn tabasco
chili og hvitløks saus/purè (kjøpte et glass på meny med en slags purè av hvitløk og chili)
1 pakke kylling filet (5 stk)
2 blomkålhoder

Fremgangsmåte:
Helte fløten og de hakkede tomatene opp i en kasserolle, og satt varme på. Stekte så soppen med salt og pepper, og puttet den oppi. Stekte deretter løk og purre, og puttet det i. Skjærte så opp kyllingen i biter og stekte den før jeg hadde den oppi med resten. Smakte så til med salt, pepper, red devil, tabasco, paprika krydder, og den hvitløk og chili purèn. Lot det så stå å småkoke en stund, og serverte med kokt blomkål til.

Porsjoner: En Stor Porsjon

(Besøkt 534 ganger, 1 besøk i dag)