Ingredienser
2,5 dl sirup
1 dl sukker
1 dl kokosmasse
1 glass peanøttsmør
1 ts vaniljesukker
(blandes og varmes opp i en kjele)

1 liter Corn Flakes
(blandes inn i den andre blandingen)

Topp:
2 plater kokesjokolade
2 ss delphia-fett
(varmes og legges oppå det andre som et sjokolade-lokk)

Tilberedning
Når du har fått blandet inn all Corn Flakes-en, tar du hele herligheten ut av kjelen og legger på en plate av et eller annet slag. Du kan bruke hva som helst, dette skal ikke inn i stekeovnen…)

Du fordeler «deigen» slik at det blir et jevnt lag på 2-3 cm.

Nå kan du legge på sjokoladelokket og fordele det på hele flaten.
Deretter tar du brettet du la dette på og legger dette inn i kjøleskapet.
La dette stå over natta, og neste morgen kan du begynne å skjære opp og spise.

(Besøkt 545 ganger, 1 besøk i dag)