Ingredienser

500 g rester av stekt hjortestek Stuing: 300 g sjampinjonger eller annen sopp 2 ss smør eller margarin 3 ss hvetemel 3 dl buljong 1 dl fløte 1 dl créme fraiche 2 krm blandingskrydder salt pepper 1/2 dl revet vellagret ost

Tilberedning

Skjær steken i skiver og legg skivene i en ildfast form.

Rens og skjær soppen i skiver. Fres den i matfettet i en kjele og strø over mel. Spe med buljong og fløte under omrøring. La det koke i 5 minutter. Ha i créme fraîche og smak til med krydder. Hell soppstuingen over kjøttet og strø på osten.

Gratiner øverst i ovnen ved 225 C i ca 15 minutter, eller til osten har smeltet og har fått fin farge.

Server med villrisblanding og varm hvitkålsalat.

(Besøkt 289 ganger, 1 besøk i dag)