Ingredienser

200 g skogsopp eller sjampinjong
1 ss olivenolje
1 hvitløkbåt
1/2 pose hvit saus (lages ferdig)
250 g frisk eller fryst spinat
125 g forkokte lasagneplater (eller ferske)
salt og pepper

Tilbehør
fersk, grov bakst og høvlet ost (gjerne parmesan)

Tilberedning

Rens sopp og skjær i skiver/biter. Brun dem i olje i en stekepanne. Krydre med 1/2 knust hvitløkbåt, salt og pepper. Tilsett halvparten av sausen du har laget og la det koke gjennom. Varm spinaten godt gjennom i resten av sausen. Frisk spinat skal ”falle godt sammen”. Smak til med resten av hvitløkbåten. Salt og pepper. Del lasagneplatene i to (tverrsover). Kok dem som angitt på pakken. La dem renne av og legg dem lagvis med soppsaus og spinatsaus.
Ha parmesan over ved bordet og spis den ferske grovbaksten til.

(Besøkt 183 ganger, 1 besøk i dag)