Ingredienser:
300 g kjøttdeig /karbonadedeig
½ stk. løk
1 stk. stilkselleri (stangselleri)
1 stk. gulrot
60 g bacon
½ ts salt
½ ts pepper
¼ ts malt muskat
2 ss tomatpuré
2 dl kjøttbuljong (utblandet)
1 boks hermetiske tomater
250 g spagetti

Fremgangsmåte:
1. Rens og finhakk grønnsakene. Skjær bacon i tynne strimler eller terninger.

2. Ha kjøttdeigen over i en varm panne og stek den på middels varme.

3. Ha i de finhakkede grønnsakene, bacon og tomatpuré. Hell over de hermetiske tomatene.

4. Tilsett kraften/buljongen og la sausen koke i ca. 20 minutter. Smak til med krydder.

5. Kok spagetti som anvist på pakken.

Porsjoner: 2 personer

(Besøkt 265 ganger, 1 besøk i dag)