Ingredienser

5 egg
7,5 dl. helmelk
1,5 ts. grov sennep
250 g. revet ost
2 ts. salt
1 ts. kvernet pepper
1 500 g.`s pk. Spagetti
2-3 medisterpølser (Ettersom størrelse og etter smak..)

Tilberedning

Kok spaghettien i rikelig med vann og 3-4 ts. salt.
Kok den litt mindre enn om du skulle ha spist den med en gang, siden den skal i ovnen etterpå!
Visp egg, melk, sennep, salt og pepper sammen.
Ta i drøyt halvparten av den revne osten.
Deretter ta i spagetti`en som du på forhånd har kokt.
Hell alt over i langpannen.
Legg deretter medisterpølsene, uten skinn, på toppen.
Anbefaler å lage snitt i medisterpølsene – skjær igjennom drøyt halve tykkelsen med ca.5 cm`s mellomrom.
På den måten er det lettere å ta «biter» når en forskyner seg.
Ta på resten av den revne osten.
Strø gjerne litt ost i snittene i medisterpølsene.

Stekeovn: ca. 30 min. midt i ovnen – 225 grader.
Serveres med fersk loff til.

(Besøkt 131 ganger, 1 besøk i dag)