Ingredienser

# 300-400 g spaghetti
# 500 g kjøttdeig
# 1 liten boks tomatpure
# 1 boks champignon (eller ca 200 g ferske)
# ca 2 dl vann
# ca 1 dl melk
# olje (ikke olivenolje)
# salt, pepper, aromatkrydder
# annen krydder hvis ønskelig

Tilberedning

Sett på spaghettien til koking i rikelig, lettsaltet vann som du har helt noe olje i. I mellomtiden bruner du kjøttdeigen og krydrer den litt med salt og pepper. Hell i tomatpureen og champignonene og bland alt godt. Nå har du selvsagt satt ned varmen på plata litt… Hell i vannet og melken og rør godt rundt. La det hele stå i alt fra 10 til 20 minutter avhengig av hvor våt saus du ønsker. Når det nærmer seg halvveis, krydre med aromatkrydderet og smak til. Når spaghettien er ferdig, hell av vannet, men ikke skyll med kaldt vann. Da blir spaghettien kald og er ikke noe god. Spaghettien blir ikke klissen selv om du ikke skyller med vann etterpå – derfor hadde du olje i vannet.

(Besøkt 163 ganger, 1 besøk i dag)