Ingredienser
250 g spaghetti
150 g bacon
1 løk
2 eggeplommer
2 dl kremfløte
Ca. 1/2 ts nykvernet svart pepper
Dryss: Finrevet ost
Tilberedning
Kok pastaen etter anvisning på pakken. Skjær baconet i små biter. Skrell og grovhakk løken. Brun baconet og la løken surre med til den er blank og mør. Visp sammen eggeplommer og fløte. Sil kokevannet fra spaghettien. Ha den tilbake i kjelen sammen med bacon og løk. Rør raskt i egg/fløteblandingen. Smak retten til med pepper og eventuelt litt salt. Server pastaen med finrevet ost på og gjerne en grønn salat til.
(Besøkt 2 941 ganger, 1 besøk i dag)
Hei☺. Hvor mange personer er denne til?
@carbonaraspisende løk: hehe. peace.
GLEMTE Å SI AT JEG SYNES DEN VAR BEST MED FERSK PASTA. SÅNN NÅ SA JEG DET. OBS HAR PÅ CAPS LOCK XP sånn det var bedre nå har jeg ikke caps-lock mer…. <3 PEAC OUT BITCHES ;**
DEN VAR GOD KJEMPE GOd JAAA <3 likte den ;* lag mer XD namnamnam, hihi
men var litt liten oppskrift da XP meeeen deeet som vaaaar vaaaar diiiiiiiigggg XDD <3333333333
Pastaen MÅ VÆRE VELDIG TØRR!!!!
Hvor mange personer er den til?!?!?
Denne carbonaraen var kjempegod og enkel å lage. Jeg hadde i en del revet ost rett etter påføringen av fløteblandingen, noe som gjorde den mer seig og creamie. Toppet retten med pamesan. Smart og effektiv oppskrift, takk!