Ingredienser

1/3 Purreløk
150 gram Kjøttdeig
1/2 boks Tomatpuré
150 gram Spaghetti
1/2 liten boks Champignon
1-2 dl Vann
2 Fedd Hvitløk
Krydder:
Oregano
Basilikum
Chilipulver
Persille
Timian
Salt og pepper

Tilberedning

1. Begynn å kok vann spaghettien som anvist på pakken.
2. Start å stek kjøttdeigen, mens du hakker purreløk og hvitløk.
3. Når kjøttdeigen er stekt, tilsett purreløk, hvitløk og champignon, og la det steke litt.
4. Tilsett så tomatpuré, litt vann, og krydderet. Smak til med salt og pepper.
5. La blandingen putre på svak varme noen minutter mens du venter på at spaghettien skal kokes ferdig. Spe på med vann hvis blandingen blir for tørr.

Mengden vann du skal bruke kommer an på hvor mye som kokes ut av blandingen, og hvor fuktig du ønsker at sausen din skal være.

Mengden krydder du skal bruke, bestemmer du mye etter din egen smak, men du kan godt ta en god del for å få skikkelig smak. Prøv deg fram og smak til.

(Besøkt 1 728 ganger, 1 besøk i dag)